Jó tudni

 

        ALVEO-A Tű nélküli akupunktúra    

                                       (dr Flórián Sándor írása)

Ez a készítmény több évtizedes kutatómunka végeredményeképpen megalkotott   étrendkiegészítő, amely összetett gyógyhatása révén, minden ember egészségi állapotát javíthatja.Egy olyan folyadékról van szó, amely hatóanyagai segítségével a szervezet összes sejtjének, szövetének működését optimálisabbá, harmonikusabbá teszi.

Ez a termék azért ideális, mert a ma embere számára olyan lehetőséget teremt, hogy nagyobb energia- és időráfordítás nélkül tegyen az egészségéért, helyrehozva azokat a károsodásokat, amelyek az évtizedes helytelen életmód, mozgáshiány, stressz, a mennyiségi túl- és a minőségi alultápláltság következtében jöttek létre.

A szer fogyasztása hasznos lehet minden ember számára, mert a szervezetben változásokat indít el az ideális állapot felé, mindenkinél ott hat, ahol erre éppen a legnagyobb szükség van, lehetőséget teremt arra, hogy önmagában vagy más termékekkel és gyógymódokkal kiegészítve a teljes gyógyulás bekövetkezzen pont azokban a kórállapotokban, amelyek a hagyományos egyetemi orvoslás számára csak tünetileg kezelhetők, és hosszú távon, szövődmények kialakítása révén a beteg halálát okozzák.

 

Gyakorlati felhasználhatóság:                                                                                        

A hatóanyagok összetett hatása folyamatosan és fokozatosan alakítja át a sejtek és szövetek tevékenységét, így azok működése normalizálódik, ezért az ALVEO a betegségek megelőzésére és a kialakult kórállapotok terápiájára is használható.

A termék fő hatása a belekre kifejtett hatás, amelynek során fokozódik a perisztaltika, csökken a székrekedési hajlam, a belek krónikus gyulladásai, fekélyes megbetegedései megszűnnek. Ki kell emelni a szer enyhe lúgosító, fertőtlenítő hatását is, amely a gombás, parazitás betegségek visszaszorulását segíti elő, a terápia során a bélflóra normalizálódik. Az ALVEO gyulladáscsökkentő hatása révén a felszívódás és a kiválasztódás aránya helyreáll, megszűnnek a hiánybetegségek, kiürülnek a méreganyagok.

A szer támogatja, harmonizálja az immunrendszer, a hormonális rendszer és a központi idegrendszer működését, így a sejtek és szövetek visszanyerik eredeti funkciójukat.

A növényi alkotórészek hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, polifenolok, enzimek, likopin, klorofill, fitoösztrogének, stb. természetes antioxidánsként védik a szervezet sejtjeit a szabadgyökök és a karcinogének károsító hatásától. Az ALVEO természetes anyagai és speciális összetétele miatt terhességben, szoptatáskor és csecsemőknek is adható.Az ALVEO gyógyhatásai az egész szervezet működését érintik. Jótékony hatásként kiemelhető, hogy a szer használata segíti a légzést és a keringést, fokozza az erőnlétet.Kiegyensúlyozó hatása révén egyaránt alkalmazható magas és alacsony vérnyomás esetén, csökkenti a fáradékonyságot, javít az alvási problémákon. Megfelelő dózisban adagolva nyugodt, mély alvást biztosít.

A szer összetett hatásai révén javul a perifériás keringés, fokozódik az érfalak rugalmassága, csökken a visszeresség és az infarktusveszély, megszűnnek az aranyerek.

A szer megelőzheti daganatok kialakulását, de kifejlődött daganatos betegségekben is terápiás értékű fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása révén. A méregtelenítő hatás a beleken, a húgyúti szerveken, a bőrön és a tüdőn keresztül nyilvánul meg. Immunrendszeri hatása révén felhasználható allergiás esetekben és autoimmun kórképek terápiájában is.

A jó ízű termék kétféle változatban kapható, hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.

Az ALVEO szedése megszünteti a változókori tüneteket, lassítja az öregedési folyamatokat. Hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához és visszaállításához.

A készítmény idegrendszerre gyakorolt hatása alapján csökken a szorongás, megszűnnek a félelmek, javul a hangulat. Fokozódik az agy vérellátása, az idegsejtek ingerületátadása, amelynek következtében javul a memória, csökken a fáradékonyság.

Javul az alvás minősége.

A hormonrendszer összehangolt működése révén nőknél csökkennek a ciklussal együtt járó problémák, terhességben javul a közérzet, megszűnik a fejfájás, a hányinger, a székrekedés, stb., szoptatáskor fokozódik a tejelválasztás. Kiváló hatás várható cisztás, miómás betegségekben, krónikus gyulladásokban, meddőségben. A pajzsmirigy funkció normalizálódása optimalizálja az anyagcserét, a testsúly csökken vagy éppen nő, ahogy az szükséges.

Férfiaknál javul a potencia, a krónikus nemi szervi gyulladások megszűnnek, a prosztataproblémák megoldódnak.

Az immunrendszer működésének javulása egyrészt a csontvelőre, az immunsejtek képzésére, másrészt a belekre való hatás eredménye.

Így az ALVEO felhasználható akut és krónikus gyulladások esetén, a bőr, a légutak, a belek, az izületek különböző betegségeiben, pl.: ekcéma, bőrallergiák, szénanátha, asztma, bronchitisek, kolitiszek, atritiszek.

Felhasználható akut és krónikus vese és májgyulladás (virushepatitiszek) esetén, sőt alkoholos májkárosodás esetén is jó szolgálatot tesz.

A szer terápiás értékű ismeretlen eredetű kórképek, pl.: sclerosis multiplex, Parkinson kór, stb. kezelésében is.

Az ALVEO folyamatos szedése mellett csökkennek az allergiás tünetek, a fájdalmak, megszűnhet a hajhullás, a krónikus gyulladások.

A kialakult egyensúly révén a szer optimalizálja a sejtek működését, így csökken a magas vércukor és vérzsír szint. Javul a szervek energia- és vérellátása, fokozódik a koszorúér keringés, javul a szív teljesítménye, fokozódik a sebek és fekélyek gyógyhajlama.

A csont-és porcsejtek regenerációja révén csökkennek az izületi kopásos tünetek, fájdalmak, csökken a csontritkulás esélye.

A vér sejtes elemei normalizálódnak, megszűnik a vérszegénység.

Fokozódnak az érzékszervi működések, javul a látás és a hallás, csökken, ill. megszűnik a fülzúgás.

Általánosságban elmondható, hogy csökkennek a fájdalmak a szervekben, amelynek oka a keringés fokozódása, valamint a gyulladás csökkenése.

Mellékhatás:

A szer szedése során mellékhatások kialakulásával nem kell számolni, legfeljebb kezdeti nagy adagok alkalmazásakor a betegség korábbi tünetei enyhén fellángolhatnak. Ez nem lehet súlyos és tartós.

Ellenjavallat:

A szer mindenki számára fogyasztható, beleértve a csecsemőket, a terheseket, és a szoptató anyákat is. A daganatos betegek a kemoterápia idejére függesszék fel a szer szedését, ill. a szervtranszplantáltak ne szedjék.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————— 

   

 

heart Ne felejtkezzünk meg házi kedvenceinkről sem!

           Kutyusok-cicusok is kaphatják az Alveót.

 Egészség, fényes bunda,betegség nélküli hosszú élet. heart

 

 

Comments are closed.