Alveo ismertető

 

Az Alveo kivételes növényi eredetű, harmonizáló tonikum,amely a modern orvostudomány és a hagyományos kínai gyógymód összekapcsolása révén keletkezett. Olyan növényi anyagokat biztosít, melyek a hagyományos élelmiszerekben nem találhatók meg. Szervezetünk működését kedvezően befolyásolja. Így könnyebben ellenállunk a megterheléseknek és betegségeknek és közérzetünk javul.

Amit az Alveo nyújtani tud:
nagyobb ellenálló képesség a terhelések és betegségek ellen az egész szervezet tisztítása, az immunrendszer funkciójának optimalizálása, antiallergén, gyulladás ellen, antibakteriális és antivírus hatások; erősebb szív és egészségesebb erek összes kardiovaszkuláris betegségek megelőzése, a szív működésének támogatása, a vérnyomás javulása, hajszálereknél jobb vérkeringés, koleszterin szint csökkenése; könnyebb emésztés és kiválasztás az emésztő szervek funkciójának javítása, cukorszint szabályozása, a bél mikroflórájának, máj és az epehólyag működésének rendbe  tétele, vesék működésének stimulációja; rugalmasabb izmok és izületek antireumatikus hatások, artrózis prevenciója, anyagcsere felgyorsítása és szabályozása, ballasztikus anyagok tartalmának és toxikus anyagok csökkentése a hajszálerekben, enyhe anabolikus hatások; jobb kondíció és kevesebb fáradtság a szövetek jobb fejlődése, potencia és reprodukciós képesség megerősödése a tejsav gyorsabb feloldása és kiválasztása az izmokból; rák megelőzése elegendő antioxidáns, amely megszünteti a veszélyes szabadgyököket;
tiszta fej, erős idegek az agysejtek oxigénellátása, jobb koncentrálóképesség, nyugodtság, valamint stresszoldó hatás; hosszabb fiatalság a sejtek szaporodásának támogatása, gyorsabb sebgyógyulás és a szövetek regenerálása, öregedés lassítása.

Miért használjuk az ALVEO-t?
Ugyanazon okból mint a többi étrend-kiegészítőt. De miért használjunk étrend-kiegészítőket?  Az orvosok mindig az állították, hogy  helyes táplálkozás esetén használatuk felesleges. Természetesen ma már nem szabadna ezt állítaniuk,hiszen tudjuk, hogy a táplálék helyes megválasztásával sem tudjuk fedezni szervezetünk szükségleteit.
Erről a civilizáció fejlődése tehet. Olyan gyorsan halad, hogy az ember szervezete nem képes alkalmazkodni hozzá. A nagyrészt kultúrnövényekből és háziállatokból összetevődő étrend korántsem felel meg az eredeti étrend sokrétűségének. Életkörnyezetünk különböző műtrágyákkal, vegyi anyagokkal, ipari hulladékanyagokkal szennyezett. Ezek természetesen lerakódnak az élelmiszerekben is. Az iparilag előállított élelmiszerek messzemenően kevesebb tápanyagot (vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimet, speciális növényi anyagokat), viszont  rengeteg adalékanyagot tartalmaznak. A Föld lakosságának nagyobbik része civilizációs stresszben él. Ami annak a következménye,hogy szervezetünk felépítése nincs egyensúlyban a civilizált életmóddal. Ennek következtében az emberi szervezetnek a speciális tápanyagok mennyiségének többszörösére van szüksége. A táplálékkal viszont egyre kevesebbhez jut hozzá. Ezért a hiányzó anyagokat a táplálék-kiegészítőkkel  kell hogy pótolja.
A vitaminok, ásványi sók, nyomelemek és a különféle enzimek fontosságát egyre több ember ismeri fel. Mégis a speciális növényi eredetű hatóanyagok figyelmünkön kívül maradnak.
Azok az élelmiszer-kiegészítők azonban, melyek komplex és kiegyensúlyozott mennyiségű, mérhetetlenül fontos, speciális növényi hatóanyagokat tartalmaznak, nemcsak nálunk, hanem világszerte is egyedülállók. Az ALVEO egyedi hatású, csak nagyon nehezen elérhető, növényi eredetű anyagokat tartalmaz. Azon alapvető táplálék-kiegészítők közé tartozik, melynek használata mindenkinek ajánlott.

Hogy hat az ALVEO?
Az ALVEO sokrétű hatása az összetevői kivételes összhatásának köszönhető. Az  Alveo  a szervezet összes rendszerét serkenti: harmonizálja az anyagcserefolyamatot, hatására a szervezet alkalmazkodik az aktuális fizikai, illetve pszihikai megterheléshez, optimalizálja az immunrendszer működését, elősegíti a salakanyagok és mérgek kiválasztását és eltávolítását a szervezetből.
Rendkívülisége az egyes tényezők és azok mennyiségének olyan összetételén alapszik, melynek eredményeként azok hatásukat kölcsönösen erősítik (szinergia). A különböző, hasonló hatású alapanyagok felhasználása biztosítja széleskörű felhasználását. Előállításának köszönhetően a hatóanyagok könnyen felszívódnak, így a növényi anyagokat egyszerűen és komplex módon juttatja a szervezetbe.
Az egészségi állapot változását mindenki másképp érzékeli. Egyesek már tizennégy napon, mások három hónapon belül érzik. Mivel az Alveo hatása lassú és folyamatos, nem érzékelik azok a felhasználók, akiknek nincsenek panaszaik. A különbséget akkor veszik észre, amikor az Alveo-t hosszabb idő után kihagyják.
Az Alveo nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő. A testnek azokat a tápanyagokat biztosítja, melyek az anyagcsere folyamán felhasználódnak, ezért pótolnunk kell őket. Használata állandóan vagy hosszasan ajánlott.

 

 

Comments are closed.